Cartea de oaspeti

 


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mokuskak/public_html/guestbook/confsql.php on line 2
Egy kiránduló

Nagyon, de nagyon jó volt hogy ide jöttünk osztálykirándulásra! Nagyon szép hely! Külön köszönet a Polgármester Úrnak az Éjszaki Túrához, csoda szép volt! Tudja, mi voltunk Zircről június elején! Köszönjük! 3 :)
June 30, 2017, 3:59:43 pm

Burján István

Kedves Helénke és családja!rnA zirci csoport nevében szeretném megköszönni, hogy ami a szórólapon szerepel, miszerint: Hozzánk vendégként érkezik és barátként távozik, az teljes mértékben megvalósult. A gyerekek nem akartak hazajönni, s ez jó részben az Önök érdeme is. Köszönjük ezt a pár szép és felejthetetlen napot!rnTisztelettel: Burján István
June 9, 2017, 12:52:05 pm

Olivian Dochita

Mókus Panzió Bikfalva sau Pensiunea Veverita Bicfalau - doar o zi am stat acolo dar a fost suficient pentru a ma deconecta de la cotidian. Mare lucru!!!rnDe remarcat locatia listita, o zona de la tara dar nu rurala, un rustic finisat si cumva izolat - ca separeul dintr-un restaurant, in sensul bun al cuvantului.rnMicile detalii fac diferenta, traditia locului se regaseste, chiar daca si modernismul e ca la el acasa. Fiind din zona, vin deseori in "secuime" doar pentru a cumpara un kürtős kalács de pe marginea lui DN11 la intamplare, intre Lunca Calnicului si Moacsa.rnDeci un kürtős kalács nu ar fi ceva nou. Si totusi, un kürtős kalács servit la cina la pensiune m-a impresionat si mi-am dat seama ca gazdele chiar se straduiesc sa ofere exact specificul zonei. Frumos lucru!!rnCine nu a fost, este un loc care merita incercat - il recomand. Cine a mai fost, mai devreme sau mai tarziu tot va reveni.rnPensiunea are foarte multe facilitati de oferit, are potential. Si unde mai pui ca gazdele se pricep la agroturism. Grozav lucru!!rnExista riscul sa te simti ca acasa :)rnMultumesc de ospitalitate!
October 24, 2016, 10:49:48 pm

Bunea Viorel

Multumim pentru zilele frumoase de Pasti petrecute la Mokus, devenita una din destinatiile preferate ale familiei noastre.rnO locatie unde te simti bine indiferent ca esti adult sau copil.rnO sa reveni cu drag ori de cate ori avem ocazia.
May 3, 2016, 12:18:47 pm

Freyné Kaiser Gzell

Kedves Helénke! A múlt héten jártunk Önöknél,Pocsay Doktor csapata Gyuláról.Remekül éreztük magunkat,finom ételek,kellemes szállás és jó levegő. Sajnos ott felejtettem kedvenc zöld kabátomat a földszinti első szobában. Kérem, ha lehetséges küldje el számomra, természetesen teljesen az én költségemre. Nevem: Frey Mihályné, 5650Mezőberény, Puskin u.6.1/2. Küldtem már egy emailt, de napok óta nem kaptam választ, ezért írtam a vendégkönyvbe.Fáradozását nagyon szépen köszönöm!
September 2, 2015, 7:55:56 pm

Kellerné Szarka And

5 éjszakát töltöttünk a Mókus Panzióban.Nagyon köszönjük a csodálatos napokat, a vendégszeretet, a kedvességet. A házigazdák mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. Teljes szívvel ajánlom mindenkinek a panziót.rnKöszönünk mindent.
August 5, 2015, 6:27:43 am

Arpad

Budapestről egy 21 fős csoport élveztük 5 nap, 4 éjszaka azt a kényelmet, nyugalmat, amire annyira vágytunk. Helén asszony egy tündéri házigazda, aki mindent megtett hogy otthon érezzük magunkat. rnÍme az utolsó e-mailem:rnKedves Helén!rn rnEz alkalommal is szeretném megköszönni a kiváló vendéglátást és bánásmódot amiben részesültünk. rn rnÉn személyesen tudom, hogy még fokunk találkozni, ha a Jóisten is úgy akarja.rn rnErőt és egészséget kívánok az egész családnak, hogy tudják élvezni a munkájuk gyümölcsét!rnrnA panzió elhelyezése és felszereltsége teljesen megfelelt a csoportom magas elvárásainak. rnrnJó volt otthon lenni, mert nekünk magyaroknak van Itthonunk is meg Otthonunk is.
May 21, 2015, 1:40:21 pm

Daniel Tataru

Vom reveni cu mare drag.rnMultumim pentru primirea calduroasa!rnrnfam Tataru - Vrancea
May 8, 2015, 8:08:18 am

Budica Vasilica

Cea mai buna ciorba pe care am servit-o in foarte multi ani, ospitalitate asa cum n-am mai intalnit demult si daca aveti prejudecati cu privire la ospitalitatea oamenilor din Covansna sa va iasa din cap. Multumesc d-ului Stefan si mai ales sotiei, un bucatar desavarsit !!!!
May 4, 2015, 7:17:08 am

Budica Vasilica

Cea mai buna ciorba pe care am servit-o in foarte multi ani, ospitalitate asa cum n-am mai intalnit demult si daca aveti prejudecati cu privire la ospitalitatea oamenilor din Covansna sa va iasa din cap. Multumesc d-ului Stefan si mai ales sotiei, un bucatar desavarsit !!!!
May 4, 2015, 7:16:52 am

GiLaci

Vadregényes táj, fantasztikus vendéglátás, német színvonalú szobák... nagyon jól telt nálatok az őszi szabadságunk. köszönjük még 1x.
October 25, 2014, 2:20:12 pm

Epinger Lőrincné

Utólag is nagyon örülök, hogy a Ti panziótokban tölthettünk el néhány napot. Nagyon köszönjük a csodálatos napokat, a kedvességedet, a finom ételeket és a segítő szándékot, hogy Erdély finomságaiból valamennyiben hozhattunk haza kóstolnivalót. Helénnek és minden segítőjének üdvözletünket küldöm a jun. utolsó hetében vendégül látott csapat nevében: Margit
July 24, 2013, 2:04:50 pm

Gisseslesty Cialis

Thank you so much
June 2, 2013, 10:37:17 am

Gabor

Nagyon kellemes fodadtatásban volt részünk. Élvezhettük a székely konyha finomságait is. Köszönünk mindent.
May 11, 2013, 8:33:13 pm

Emese

Felejthetetlen napokat töltöttünk önöknél. Igényes berendezés, finom ételek. Bárkinek szívesen ajánlom.
February 6, 2013, 7:52:45 pm

Simonfi Ferenc

Felejthetetlen napokat töltöttünk Önöknél.rnSokkal többet kaptunk, mint amire számítottunk.rnKöszönjük. S. Ferenc
July 26, 2012, 5:36:45 am

Gabi M

Superba pensiune!! Superb peisaj !!! Super proprietari !!! RECOMAND CU CALDURA !!!
July 3, 2012, 7:05:04 pm

Marika

Nagyon örvendek, hogy az önök panzióját választottam Erdélyi utazásom során. A környezet, a fogadtatás, az ételek, a kiszolgálás mind kifogástalan. Bárkinek szivesen ajánlani tudom.
December 2, 2011, 8:36:56 pm

Tibor

Nagyon szép az önök panziója. Gyönyörü helyen található. Felejthetetlen pillanatokat töltöttünk önöknél. Bárkinek szivesen ajánljuk.
September 18, 2011, 10:30:25 am

Mihai 99

Felicitari!! Aveti o pensiune super tare.
March 14, 2011, 5:30:45 pm

Pintilie Violeta

Foarte frumos! Multumesc pentru ca sunt informata de existenta acestei oaze de frumusete.Sper din suflet sa fie bine si sa am ocazia de a ajunge la dumneavoastra!
September 18, 2010, 6:05:20 pm

Lukács Gizella

Egy hely a világban ahol nem csak szlogen a vendégként érkezel...Köszönjük a csodás szállást a finom reggeliket a bizalmat .Csak kedves és tisztességes erre a gyöngyszemre vigyázó turistákat kivánunk Nektek! Köszönjük Antinak és Irénkének is a kedves kiszolgálást! Jó egészséget és sok sikert kivánunk Nektek! A MACI miatt is jönnünk kell ezt ugye tudjátok :):)
August 28, 2010, 2:19:14 pm

Székely Kincső

Köszönjük azt a vendégszeretetet amelyet a Mókus panzió látogatásakor kaptunk Önöktől. Nagyon jó házigazdáknak bizonyultak, éppen ezért garantált az,hogy többen visszalátogatnak erre a csodálatos helyre. Gratulálok a kitűnő munkához! Ajánlani fogom ismerőseimnek is.:) rnKellemes napot!
August 26, 2010, 2:11:50 pm

Bogdan Laura

Kedves István és Lenke!rnMásodik alkalommal tett látogatásomkor is ugyanazt éreztem, mint ezelőtt 2 évvel, amikor hozzátok látogattam:rn- a végtelen vendégszeretetet, amellyel akkor és most is fogadtatok, rn- és azt a szenvedélyt, amivel mesélitek a “Mókus panzió életét".rnJól esik látni egy közös terv sikeres megvalósulását, és azt hiszem a titka mindennek, hogy a mottótokhoz mindvégig hűek maradtok.rnGratulálok nektek!
August 22, 2010, 10:31:09 am

Szabi

En a multkor voltam latogatoba egy Sepsi-Szentgyorgyi csoportal aminek a neve JBS decsak mondom h szetneztunk csak es nekem nagyon tetszett a panzio "megtudnam szokni":D es orvendek h ien kozel van egy ien jo helyiseg , szepmunka es gratulalok a tulajdonosoknak ehez a "remekmuhoz"
August 21, 2010, 2:20:58 pm

Andrei Szende- Andre

Örülök, hogy betekintést nyerhettem a panzióba. Nagyon szép az épület és a kertje is csodálatos!Sok sikert a továbbiakban is!
August 21, 2010, 8:18:06 am

Ballo Eva

Megszeretnem koszoni azt a meleg fogatatast amit a Mokus panzio tulajdonosaitol kaptunk augusztus 10.diken a Service Travel kereten belul!!sok szerencset kivanok onnoknek!!!
August 19, 2010, 6:35:29 pm

Kelemen Szilárd Pé

Ezóton szeretném köszönetemet kifejezni a Mókus Panzió tulajdonosainak Ráduly Istvánnak és kedves feleségének Helénkének, kik készségesen és meleg szerettel mutatták be munkájuk gyümölcsét a Mókus Panziót. Kivánok sok sikert a panzió jövőjéhez. "A gazdagság nem állapot az cél"(Kelemen Szilárd)
August 12, 2010, 11:49:15 am

Gyorgy Alpar-Janos (

2010 augusztus 10iken lattogatuk meg ezt a gyonyoru panziot a Junior Business Club szervezesevel, es kosszonetett mondok e gyonyoru fogatatesert,nagyon szep es kulonleges panzio es remelem hogy majd egyszer megpihenhetunk majd ott.Gyonyoru Panzio!!!
August 10, 2010, 3:08:51 pm

Piet de Jong

Al 18 jaar kom ik regelmatig bij de familie Raduly. De vriendelijkheid en gastvrijheid zijn werkelijk onvoorstelbaar. Iedere vakantieganger kan ik aanbevelen hier enkele dagen of langer door te brengen. rnOok het eten wordt met veel zorg door Helena klaargemaakt. rnVan harte aanbevolen !rnPiet de Jong, Nederland
July 21, 2010, 8:36:48 pm

Bad Boys Blue

It was nice in your pension. Thank you for a greet`s time. John McInerney
April 25, 2010, 2:31:02 am

Dan Stoicescu

Felicitari pentru realizari ! Sper sa ne revedem in curand.
April 9, 2010, 8:07:15 am

tineke jong

Hello Istvan and Helena and kids.rnThis is a note from your friends from Holland.rnIts a beatiful website with nice music.rnIll hope we meat again.rnLove also from Theo.rnBye bye
March 23, 2010, 10:29:41 pm

Almos

Őszintén szólva, nagyon szép pillanatokat szereztetek nekem!rnFelmentem a weboldalra is, és gyönyörűséggel néztem végig a képeket.rnEz a panzió egyszerűen meseszép! Nagyon igényes, melegséget áraszt, nyugalmat, békét, ami a mai világban nagyon ritka, pedig úgy kell, mint egy falat kenyér..
March 23, 2010, 5:24:33 pm

Mesajul tau aici


Nume:Email:
Mesaj:Pensiunea Mokus

527131, Bicfalău nr.106

Jud. Covasna, România

Tel. 0040-745.599474

Tel. 0040-731.635474

Tel. 0040-367.802292

E-mail: mokuspanzio@yahoo.com

Website: www.mokuspanzio.ro

Facebook: Mókus Panzió Bikfalva

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE